Vårt TEAm

Vi er hey-ho let's go

Frans-Jozef Rutjes

Daglig leder og rådgiver

Telefon:

+47 476 59 086

E-post:
frans.jozef@hey-ho.no

Som en av de opprinnelige grunnleggerne av Hey-Ho Let’s Go, har Frans-Jozef arbeidet med å gjøre muligheter om til nye produkter, tjenester og forretningskonsepter i mer enn 15 år.

Frans-Jozef har bred internasjonal erfaring fra en rekke ulike industrier, med oppdrag for mange av Europas ledende merkevarer som ønsker å bruke innovasjon til å styrke konkurranseevnen. Som fasilitator, foredragsholder og coach bruker han sin lidenskap til å inspirere styrer, ledergrupper og entreprenører til å bruke ideer for å bygge sine merkevarer og utvikle unike produkter og tjenester.

Kjell Ramsdal

Partner og kreativ leder

Telefon:

900 85 677

E-post:
kjell@hey-ho.no

Kreativ leder, art director og grafisk designer. Over 20 års erfaring med identitetsutvikling, merkevareforvaltning og utvikling av kommunikasjonskonsepter. Arbeidserfaring fra bla. Bates i New York og Saatchi&Saatchi i Hong Kong. Prisvinner i D&AD, Epica, Art Directors Club of Europe, Gullblyanten, Norsk Designråd (Merket for god design) og Grafill (Visuelt).

Trond Nyman Aarre

Rådgiver branding og innovasjonsprosesser

Telefon:

950 50 555

E-post:
trond@hey-ho.no

Spesialisering i utvikling av sterke merkevarer, omdømme, nye produkt- og tjenestekonsepter og fasilitering av innovasjonsprosesser. 17 års erfaring som merkevare- og omdømmerådgiver, konseptutvikler, kommunikasjonssjef, teknolog og gründer.

Bjarne Uldal

Rådgiver og partner

Telefon:

915 47 653

E-post:
bjarne@hey-ho.no

Utvikling av sterke merkevarer og nye produkt- og tjenestekonsepter er Bjarnes spesialområde. De siste 20 årene har han kombinert günderprosjekter og entreprenørskap med rollen som rådgiver og fasilitator for veletablerte selskaper, både innen B2C og B2B. Brenner for at flere bedrifter evner å se produktutvikling og merkevareforvaltning i sammenheng.

Marit Wang Tveit

Senior planner og prosjektansvarlig

Telefon:

934 88 824

E-post:
marit@hey-ho.no

Marit Wang Tveit har tidligere jobbet i Altibox som markedsrådgiver, markedssjef og merkevaresjef, og har vært med på reisen fra Altibox som nystartet datterselskap i Lyse-konsernet, til en veletablert merkevare på nasjonalt nivå. I Hey-Ho Let's Go har Marit det overordnede ansvaret for planlegging og koordinering av våre innovasjons- og brandingprosjekter.

Are Sleveland

Partner og UX designer

Telefon:

412 34 128

E-post:
are@hey-ho.no

Dedikert designer for digitale medier og interaktive opplevelser, med hjerte for idé- og konseptutvikling og løsninger som virker fremfor å være fancy. Har i over 15 år jobbet med noen av regionens mest attraktive merkevarer, og bidratt til forsterket merkeverdi, større konvertering og økt annerledeshet.

Stine Halvorsen

Designer

Telefon:

915 46 832

E-post:
stine@hey-ho.no

Utdannet Bachelor of Visual Media fra Queensland College of Art i Australia. Er sterkt opptatt av at estetikk og funksjon går hånd i hånd. Trives best med annerledestenkning og utradisjonelle visualiseringer av virksomheters identitet og kommunikasjon. Et utpreget ja-menneske til kunder og livet generelt. Aktiv i Roller Derby, og elsker musikk, sang og møbeldesign.

Solveig Kvadsheim

AD digitale medier

Telefon:

971 78 206

E-post:
solveig@hey-ho.no

Utdannet Interactive Art Director ved Hyper Island i Stockholm og med bakgrunn som grafisk designer. Er lidenskapelig opptatt av brukeropplevelser og interaksjonsdesign. Tror oppriktig at less is more og er pinlig nøyaktig ned på pixelnivå. Trives ellers best på konserter og festivaler eller med et legobyggesett strødd over hele stuegulvet.

Lotte Klittby

Prosjektleder

Telefon:

466 11 966

E-post:
lotte@hey-ho.no

Prosjektleder og administrasjonsleder på sin hals, alltid med full styring, sans for de små detaljene og dedikasjon til smidig gjennomføring av små og store prosjekter. Lotte har i tillegg solid erfaring fra servicenæringen og trives best med svenske slagere i hörluren.